Jawatan Kosong di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Pulau Pinang April 2012

| April 15, 2012 | 0 Comments

Jawatan Kosong di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Pulau Pinang April 2012 ~ Maklumat terkini iklan kerjaya tawaran Jawatan Kosong di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Pulau Pinang bulan April 2012.

Jawatan Kosong di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Pulau PinangInfo ringkas UiTM Pulau Pinang: Universiti Teknologi MARA Pulau Pinang mula beroperasi pada 16 Jun 1996 di kampus sementara di Permatang Pasir dan ianya merupakan kampus ke-11 UiTM. Kampus sebenar UiTM Pulau Pinang ialah di Jalan Permatang Pauh dan mula diduduki dalam bulan Ogos 2003. Pengambilan pertama pelajar di UiTM Pulau Pinang dilaksanakan pada Julai 1996 dengan enrolmen seramai 230 orang pelajar. Kumpulan pertama pelajar ini yang menamatkan pengajian di UiTM Pulau Pinang ialah pada Mei 1999.

Staf permulaan di sini adalah seramai 40 orang termasuk 9 orang staf akademik. Tumpuan utama UiTM Pulau Pinang adalah kepada bidang kejuruteraan elektrik, mekanikal dan awam di peringkat diploma. Sumber

Kampus tetap telah dirancang pembinaannya sejak 1995 dengan kapasiti 10,000 enrolmen dengan kejuruteraan, pengurusan hotel dan pelancongan sebagai bidang-bidang utama.

Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut di Universiti Teknologi MARA, Cawangan Pulau Pinang:

PENSYARAH GRED DM45 / DM51 / DM53
SECARA TETAP/ KONTRAK

Klasifikasi Perkhidmatan : Perkhidmatan Pendidikan
Kumpulan Perkhidmatan : Pengurusan dan Profesional

JADUAL GAJI MATRIKS

PENTING: Sila layari pautan berikut untuk mengetahui syarat-syarat kelayakan dan cara membuat pemohonan jawatan: www.penang.uitm.edu.my

Tarikh Tutup Permohonan : 23 April 2012 (ISNIN)

Semoga maklumat iklan kerjaya tawaran Jawatan Kosong di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Pulau Pinang kali ini dapat memberi manfaat kepada Anda. Sekian.

Tags: , , , , , , , , ,

Category: jawatan kosong

Leave a Reply

CommentLuv badge